Η SOLID ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

[Scroll]

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗ SOLID! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ, ΟUR SPACE IS ΥOUR SPACE.

Είμαστε δύο αδέρφια — και ταυτόχρονα, δύο καλοί φίλοι — που αποφασίσαμε να μετατρέψουμε τον πρώην χώρο του γραφείου μας σε ένα αστικό Loft, έτοιμο να φιλοξενήσει εταιρικές εκδηλώσεις και όχι μόνο. Σχεδιασμένος και χτισμένος με αγάπη και φροντίδα, ο πρώτος χώρος της SOLID στο Ψυχικό έγινε ένα καινοτόμο παράδειγμα επαναπροσδιορισμού του τρόπου σχεδιασμού και εκτέλεσης εταιρικών εκδηλώσεων. Ο σκοπός μας είναι να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι ομάδες βιώνουν τις εταιρικές τους εκδηλώσεις, μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένα περιβάλλοντα που τους εμπνέουν και τους δίνουν τη δυνατότητα να υπερβούν τους στόχους τους.

Ως ένας από τους κορυφαίους χώρους εταιρικών εκδηλώσεων και με πέντε βραβεία Boussias Venue Awards, προσφέρουμε αξιοπιστία στη φιλοξενία και διαχείριση κάθε είδους εταιρικής ή ιδιωτικής εκδήλωσης. Οι χώροι μας μπορούν να φιλοξενήσουν ένα ευρύ φάσμα εταιρικών εκδηλώσεων, όπως δραστηριότητες team-building, εκπαιδευτικά workshops, παρουσιάσεις, meetings, δεξιώσεις, συνεντεύξεις τύπου — καθώς και ιδιωτικά δείπνα, πάρτυ, βραδιές καραόκε, παιδικά πάρτυ και πολλές συναρπαστικές διαδραστικές εμπειρίες για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

2009 [ Η ΑΡΧΗ ]

ΗΤΑΝ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ — Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ — ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ IMPERIAL COLLEGE ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ… SOLID CONSTRUCTIONS. ΤΟ MOTTO ΜΑΣ ΗΤΑΝ «BUILD, DON’T TALK».

2017 — Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΑΔΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ SOLID ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ INTERIOR DESIGNER ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ WORKROOM2, ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΜΕ ΕΝΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟ, ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

2019 — ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΔΕΙΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ, Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΚΙ, ΕΙΠΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΔΕΑ: «ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!». ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΝΕΑ SOLID, ΜΕ ΤΟ MOTTO: “OUR SPACE IS YOUR SPACE”.

2020 — ΝΕΑ ΘΕΜΕΛΙΑ

Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΠΟΥ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ 100 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΘΑΡΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ VENUE AWARDS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΕΝΤΕ ΒΡΑΒΕΙΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

2023 — ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΣΤΑ ΜΟΛΙΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, Η SOLID ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 450 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΩΣ Ο TOP-RATED ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙΤΈΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ. ΣΤΟ PORTFOLIO ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΕΝΑ CATAMARAN ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ SOLID ΧΩΡΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΩΡΩΝ ΤΡΙΤΩΝ.

Η ΟΜΑΔΑ

Περικλής Δημητρόπουλος, Co-founder

Γιάννης Δημητρόπουλος, Co-founder

Νίκος Σιδηροφάγης, Bookings Agent

Μάριος Κανέλλος, Communications & PR Specialist

Jordan Εμμανουηλίδης, Event Host

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΟΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

01 ΑΦΟΣΙΩΣΗ
BUILD, DON’T TALK
Ο επαγγελματισμός μας χαρακτηρίζεται από την επιμονή μας να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο, ό,τι κι αν συμβεί. Βελτιώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες μας με σκοπό να διατηρούμε το σύστημα κρατήσεών μας άψογο και τις υπηρεσίες μας σε φόρμα.
02 ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
OUR SPACE IS YOUR SPACE
Η φιλοξενία ρέει στις φλέβες μας. Δεν είμαστε απλώς χώροι εκδηλώσεων: είμαστε οι οικοδεσπότες σας, σας υποδεχόμαστε στους χώρους μας με χαρά και φροντίζουμε προσωπικά για κάθε λεπτομέρεια, από την αρχή μέχρι το τέλος.
03 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ
CREATIVITY IS INTELLIGENCE HAVING FUN
Η αληθινή μας αγάπη για τον σχεδιασμό και τη μηχανική, καθώς και η πρακτική μας προσέγγιση, τροφοδοτούν συνεχώς την ανάγκη μας για δημιουργικότητα. Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα από layouts, σε συνδυασμό με πρωτοποριακά τεχνολογικά συστήματα, σε χώρους που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με έναν και μοναδικό σκοπό: να μετατρέψουν τις εταιρικές εκδηλώσεις σε εμπειρίες.
04 ΠΟΙΟΤΗΤΑ
QUALITY IS NOT AN ACT. IT’S A HABIT
Η φόρμουλα είναι απλή: δεν κάνουμε ποτέ συμβιβασμούς και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Για εμάς, η υψηλή ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη. Επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες μας και δημιουργούμε σταθερές συνεργασίες, προκειμένου οι πελάτες μας να μένουν πάντα ευχαριστημένοι.