LET’S DANCE

LET’S DANCE
Ο ΡΥΘΜΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ. Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ.

Είτε πρόκειται για ένα σύντομο διάλειμμα σε μία μεγάλη ημέρα παραγωγικών δραστηριοτήτων είτε για την υπόκρουση μίας κοινωνικής εκδήλωσης, η μουσική δεν είναι απλώς απαραίτητη: είναι ζωτική ανάγκη για την εκδήλωσή σας. Μπορείτε να διαλέξετε έναν DJ ή ζωντανή μουσική από τις επιλογές μας παρακάτω, ή να χρησιμοποιήσετε το επαγγελματικό ηχοσύστημά μας για να συνδέσετε τη συσκευή σας και να βάλετε τις δικές σας playlists.

DJ[]

Η επιλογή του σωστού DJ για την εκδήλωσή σας είναι μία σημαντική απόφαση που μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε να δημιουργήσετε. Η προσωπικότητα του DJ, το mixing style του και το γούστο του στη μουσική πρέπει να ταιριάζουν με τη διάθεση που θέλετε να διαμορφώσετε, είτε πρόκειται για ένα ξέφρενο πάρτυ, είτε για μία προσεγμένη εταιρική εκδήλωση, είτε για μία ιδιωτική συγκέντρωση. Χρειάζεστε έναν DJ που θα καταλαβαίνει το όραμά σας και θα μπορεί να το μετατρέψει σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOLID (@solid_spaces)

Στη SOLID, αναγνωρίζουμε τη σημασία αυτή της επιλογής και είμαστε εδώ για να απλοποιήσουμε τη διαδικασία. Διατηρούμε έναν κατάλογο έμπειρων συνεργατών, ο καθένας με το δικό του μοναδικό στυλ και εμπειρία, διασφαλίζοντας ότι μπορούμε να βρούμε τον τέλειο DJ που θα σας ταιριάζει, προκειμένου να ανεβάσουμε το επίπεδο της εκδήλωσή σας.

Η μουσική είναι ένα πολύ προσωπικό κομμάτι του εαυτού μας και αυτό είναι κάτι που το σεβόμαστε. Για τον λόγο αυτό, προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να κλείσετε τον δικό σας DJ ανεξάρτητα, ο οποίος μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει το ηχοσύστημα και το booth μας για να παίξει την αγαπημένη σας μουσική.

LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ[]

Απογειώστε την ατμόσφαιρα της εκδήλωσής σας με τη ξεσηκωτική παρουσία ζωντανής μουσικής· πρόκειται για μία μοναδική αίσθηση που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Στη SOLID, κατανοούμε τη μαγεία των ζωντανών εμφανίσεων — τις σαγηνευτικές μελωδίες, την ενέργεια που διαχέεται στο δωμάτιο και τον τρόπο που φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους σε μία κοινή μουσική εμπειρία. Είτε οργανώνετε μία εταιρική συγκέντρωση είτε έναν ιδιωτικό εορτασμό, η ζωντανή μουσική προσθέτει μία ξεχωριστή πινελιά που είναι αδύνατο να συγκριθεί με κάτι άλλο. Προσφέρουμε την ευελιξία να κλείσετε έναν από τους ταλαντούχους μουσικούς της SOLID ή τη δική σας προτιμώμενη μπάντα για μία εμπειρία προσαρμοσμένη στα μέτρα σας, εξασφαλίζοντας πως κάθε νότα βρίσκεται σε αρμονία με την ατμόσφαιρά που έχετε δημιουργήσει.

MORE SERVICES

TEAM BUILDING ACTIVITIES

Δημιουργήστε μία αδιάσπαστη ομάδα και αναπτύξτε την ανθεκτικότητά της με τα επαγγελματικά σχεδιασμένα team building μας.
[...]

TRAINING WORKSHOPS

Οι άνθρωποι είναι πιο χαρούμενοι όταν εξελίσσονται: εκπαιδεύστε σωστά τις ομάδες σας με τα εξειδικευμένα workshops μας.
[...]

EXPERIENCES

Μοιραστείτε τη χαρά σας: αξέχαστες, συμμετοχικές εμπειρίες τις οποίες επιμελήθηκε και φαντάστηκε η SOLID.
[...]

ONLINE MEETINGS

Η επαγγελματική μας κάμερα και η υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης σας συνδέουν με τους συνεργάτες σας και τον κόσμο.
[...]

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Το καλύτερο keynote που κάνατε ποτέ: κρυστάλλινος ήχος και βίντεο, καθώς και όλα τα παρελκόμενα που θα χρειαστείτε για την εκδήλωσή σας.
[...]

F&B

Εξαιρετικό φαγητό και ποτά για τους πραγματικούς foodies: θρέφουμε τη ψυχή σας και τροφοδοτούμε το meeting σας.
[...]

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς αναμνήσεις; Μην ξεχάσετε φωτογράφο και βιντεογράφο ή ένα photobooth για την εκδήλωσή σας.
[...]