TEAM BUILDING ACTIVITIES

TEAM BUILDING ACTIVITIES
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΜΕ TEAM-BUILDING ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΜΕΙΩΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ SUMMIT ΚΑΙ VISIBLE|CATALYST GREECE ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.

Το team-building αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας στα εταιρικά περιβάλλοντα, αποδίδοντας οφέλη που έχουν απήχηση όχι μόνο εντός της επιχείρησης αλλά και μεταξύ των ανθρώπων. Σε έναν κόσμο όπου η συνεργασία είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση καθημερινών προκλήσεων, η ομαδική εργασία έρχεται στο προσκήνιο: από καθημερινές εργασίες, μέχρι απίστευτα ανθρώπινα επιτεύγματα, όπως η αναρρίχηση του Έβερεστ και οι αποστολές στο διάστημα. Στο σημερινό περιβάλλον της υβριδικής εργασίας, η καλλιέργεια ανθεκτικότητας στις ομάδες είναι ιδιαίτερα σημαντική για να μπορέσουν να απελευθερώσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Πολλά επιστημονικά δεδομένα τονίζουν τη σημασία των team-building δραστηριοτήτων για τη βελτίωση της απόδοσης μιας ομάδας. Τα στελέχη των επιχειρήσεων είναι όμως, τελικά, εκείνοι που οφείλουν να καθοδηγήσουν τις ομάδες τους στην καλλιέργεια χαρακτηριστικών όπως η αυτοπεποίθηση, η προνοητικότητα, ο αυτοσχεδιασμός και η ψυχολογική ασφάλεια. Ενισχύοντας τις ομάδες τους προς αυτές τις κατευθύνσεις, τα στελέχη όχι μόνο εξασφαλίζουν την επιτυχία της επιχείρησης αλλά και καλλιεργούν την προσωπική ανάπτυξη και ικανοποίηση των ανθρώπων τους, δημιουργώντας ένα win-win σενάριο τόσο για τον οργανισμό όσο και για τα άτομα του.

Η SOLID είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία χώρων που αποτελούν επέκταση του comfort zone μίας ομάδας ή μίας εταιρείας, όπου οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν, να πειραματιστούν και να αναπτυχθούν σε ένα ενθαρρυντικό και ευχάριστο περιβάλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαστήκαμε με ειδικούς στον τομέα του team building προκειμένου να οργανώσουμε μία σειρά δραστηριοτήτων που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αδιάσπαστες ομάδες. Οι team building δραστηριότητές μας μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλους μας τους χώρους — ακόμα και στο catamaran μας, με casual καλοκαιρινό ντύσιμο και δραστηριότητες στο κατάστρωμα ή στην παραλία.

SUMMIT[]

H ελληνική εταιρεία SUMMIT διαμορφώνει το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον από το 2013. Ειδικεύεται σε καινοτόμα εκπαιδευτικά workshops βασισμένα σε παιχνίδια, για ευρωπαϊκές και μεσογειακές επιχειρήσεις, προωθώντας την ανάπτυξη μέσω του παιχνιδιού.

VISIBLE | CATALYST GREECE[]

Η VISIBLE διακρίνεται για τις βιωματικές λύσεις της, αναβαθμίζοντας το ανθρώπινο δυναμικό και ευθυγραμμίζοντας την κατάρτιση με τους συνεχώς εξελισσόμενους επιχειρηματικούς στόχους. Το license που έχουν λάβει από την Catalyst τονίζει τη δέσμευσή τους για καινοτομία και συνεχή ανάπτυξη.

MORE SERVICES

TRAINING WORKSHOPS

Οι άνθρωποι είναι πιο χαρούμενοι όταν εξελίσσονται: εκπαιδεύστε σωστά τις ομάδες σας με τα εξειδικευμένα workshops μας.
[...]

EXPERIENCES

Μοιραστείτε τη χαρά σας: αξέχαστες, συμμετοχικές εμπειρίες τις οποίες επιμελήθηκε και φαντάστηκε η SOLID.
[...]

ONLINE MEETINGS

Η επαγγελματική μας κάμερα και η υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης σας συνδέουν με τους συνεργάτες σας και τον κόσμο.
[...]

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Το καλύτερο keynote που κάνατε ποτέ: κρυστάλλινος ήχος και βίντεο, καθώς και όλα τα παρελκόμενα που θα χρειαστείτε για την εκδήλωσή σας.
[...]

F&B

Εξαιρετικό φαγητό και ποτά για τους πραγματικούς foodies: θρέφουμε τη ψυχή σας και τροφοδοτούμε το meeting σας.
[...]

LET’S DANCE

Η ζωή χωρίς μουσική θα ήταν ένα λάθος. Αφήστε τους ήχους της μουσικής να σας ταξιδέψουν και να διαμορφώσουν τη διάθεση σας.
[...]

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς αναμνήσεις; Μην ξεχάσετε φωτογράφο και βιντεογράφο ή ένα photobooth για την εκδήλωσή σας.
[...]