ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΣΤΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ Η ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΑΣ.

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, η παρουσία ενός φωτογράφου ή βιντεογράφου στην εκδήλωσή σας είναι υψίστης σημασίας. Πρόκειται για επαγγελματίες που δεν καταγράφουν απλώς τις εμπειρίες σας, αλλά γίνονται οι αρχιτέκτονες των διαχρονικών αναμνήσεών σας. Ένας έμπειρος φωτογράφος αποτυπώνει την ουσία της στιγμής, διατηρώντας το γέλιο, τα συναισθήματα και την ενέργεια που χαρακτηρίζουν την εκδήλωσή σας. Οι βιντεογράφοι πάνε ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας ζωή σε αυτές τις στιγμές, επιτρέποντάς σας να ξαναζήσετε ολόκληρη την εμπειρία, από τις πιο ενδιαφέρουσες ομιλίες μέχρι τον ενθουσιασμό στο dance floor.

Οι οπτικοί αυτοί θησαυροί δεν χρησιμεύουν μόνο ως προσωπικά souvenir αλλά και ως κοινά αναμνηστικά, προκειμένου να ευχαριστήσετε τους φίλους, τους συναδέλφους και το online δίκτυό σας. Επιπλέον, διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσθήκη της εκδήλωσής σας και των σημαντικών αποτελεσμάτων της στο portfolio ή το report σας, διασφαλίζοντας πως τα επιτεύγματά σας όχι μόνο θα μείνουν αξέχαστα αλλά και θα αναδειχθούν αποτελεσματικά.

Στη SOLID, αναγνωρίζουμε την αξία των οπτικών αφηγημάτων, προσφέροντας εξειδικευμένους φωτογράφους και βιντεογράφους για να διασφαλίσουμε ότι η ιστορία της εκδήλωσής σας θα αποτυπωθεί, θα εκτιμηθεί και θα είναι έτοιμη να τη μοιραστείτε τα επόμενα χρόνια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ[]

Ο επαγγελματίας φωτογράφος μας γνωρίζει λεπτομερώς τον χώρο μας και μπορεί να βρει τις τέλειες γωνίες για να αποτυπώσει τις πιο σημαντικές στιγμές και τη συνολική ατμόσφαιρα της εκδήλωσής σας.

ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΟΣ[]

Αν μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, μία κινούμενη εικόνα αξίζει δέκα φορές περισσότερο. Κλείστε έναν επαγγελματία βιντεογράφο για να καταγράψει στιγμές από ή το σύνολο της εκδήλωσής σας και, στη συνέχεια, να δημιουργήσει ένα σύντομο μοντάζ ή ένα πλήρες βίντεο-ντοκουμέντο. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να θυμάστε την ατμόσφαιρα και τις σημαντικές στιγμές της εκδήλωσής σας.

PHOTO BOOTH[]

Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με ένα branded ή θεματικό photo booth. Είτε πρόκειται για έναν τοίχο φωτογραφιών με το λογότυπο της εταιρείας σας είτε για ένα διασκεδαστικό σετ από σκηνικά και props που μπορεί να χρησιμοποιήσει η ομάδα σας για παιχνιδιάρικες πόζες και ομαδικές φωτογραφίες, ένα photo booth μπορεί εύκολα να γίνει το highlight της εκδήλωσής σας.

MORE SERVICES

TEAM BUILDING ACTIVITIES

Δημιουργήστε μία αδιάσπαστη ομάδα και αναπτύξτε την ανθεκτικότητά της με τα επαγγελματικά σχεδιασμένα team building μας.
[...]

TRAINING WORKSHOPS

Οι άνθρωποι είναι πιο χαρούμενοι όταν εξελίσσονται: εκπαιδεύστε σωστά τις ομάδες σας με τα εξειδικευμένα workshops μας.
[...]

EXPERIENCES

Μοιραστείτε τη χαρά σας: αξέχαστες, συμμετοχικές εμπειρίες τις οποίες επιμελήθηκε και φαντάστηκε η SOLID.
[...]

ONLINE MEETINGS

Η επαγγελματική μας κάμερα και η υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης σας συνδέουν με τους συνεργάτες σας και τον κόσμο.
[...]

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Το καλύτερο keynote που κάνατε ποτέ: κρυστάλλινος ήχος και βίντεο, καθώς και όλα τα παρελκόμενα που θα χρειαστείτε για την εκδήλωσή σας.
[...]

F&B

Εξαιρετικό φαγητό και ποτά για τους πραγματικούς foodies: θρέφουμε τη ψυχή σας και τροφοδοτούμε το meeting σας.
[...]

LET’S DANCE

Η ζωή χωρίς μουσική θα ήταν ένα λάθος. Αφήστε τους ήχους της μουσικής να σας ταξιδέψουν και να διαμορφώσουν τη διάθεση σας.
[...]